קול פליי מסייעים בקטיף לחקלאי ישראל | צפו בגלריה >>

בימים אלו נמצאים חקלאי העוטף במשבר חמור עקב בריחת העובדים הזרים, והעובדים הפלסטינים שבוטלו להם אישורי הכניסה. רדיו קול פליי שמע על המצוקה הקשה והחליט לקפוץ נחשון ולסייע לחקלאים.

יחד, כל עובדי קול פלי, יצאו לעבוד את האדמה ליום אחד, ולתת יד לחקלאי ישראל שמספקים לנו את הירקות בכל השנה.

מנכ”ל הרדיו אריאל דרעי שיזם את המהלך החשוב וסייע ככל יכולתו אמר בשיחה איתנו: “את ארץ ישראל אוהבים מהרגליים”.

מי שרוצה לאהוב את ארץ ישראל צריך לכאוב את אדמתה.

 

יחד יצאנו למשק מדמוני במושב עזריאל. עם הבעלים של המשק אופיר מדמוני טיפלנו בירק הסלרי והוצאנו את כל העשבים השוטים שמונעים ממנו לקבל את מי ההשקיה. לאחר מכן יצאנו לקטוף כוסברה.

אופיר מדמוני הבעלים של המשק אומר לנו: “אם אין לנו חקלאות. אין ביטחון תזונתי לתושבי ישראל. יש גבול לכמות היבוא שאפשר להביא מחו”ל".

תודתינו המיוחדת היא למנהלת המשרד של הרדיו מירי גפן שעבדה קשה כדי שכל זה יקרה ודאגה שכל עובדי הרדיו יוכלו להגיע.

קרדיט צילום: יוסף חן

צפו בגלריה >

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן